Η Ελένη επιστρέφει: Μαύρη κωμωδία με θέμα την μετανάστευση!



0 comments
Ο συγγραφικός και θεατρικός οίστρος της Ελένης Ράντου βρίσκεται στο ζενίθ. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνει το νέο θεατρικό της έργο, μία κωμωδία με έντονα χαρακτηριστικά δράματος, απόρροια...
των δύσκολων συνθηκών, προσωπικών και οικονομικών, που βιώνει ένα ζευγάρι.
Το έργο θίγει επιπλέον το ζήτημα της μετανάστευσης. Οι πρόβες ξεκινούν στις 2Ο Αυγούστου και η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Οκτώβριο στο θέατρο «Διάνα». Στην ίδια σκηνή με τη σεναριογράφο θα βρεθούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ως σύζυγος της, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ένας Ιρανός ηθοποιός -με το όνομα Μπάμπι- σε ρόλο-έκπληξη.
Την ώρα λοιπόν που η Ελένη Ράντου, με τη βοήθεια δύο συνεργατών της, ολοκληρώνει το νέο της έργο -ο τίτλος του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δίνει μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.
«Όλη η ιδέα αφορά ένα ζευγάρι, 38 ετών ο άνδρας και 45 η γυναίκα. Έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση βιώνουν έντονη κρίση και έρχονται σε απόσταση. Μέσα στις δυσκολίες τους εμπλέκεται και το ζήτημα της οικονομικής μετανάστευσης. Αυτή είναι η βάση του. Πώς εξελίσσεται δηλαδή η καθημερινότητα και αν ξεπερνιούνται οι κρίσεις ή όχι» μας είπε. Όσο για το φινάλε και αν θα δοθεί λύση, ο Πυγμαλίων κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αλλά επισημαίνει: «Μπορεί να είναι και σκοτεινό το τέλος».
Ο δημοφιλής ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου αφήνει μακριά μαλλιά και μούσι. Όπως λέει: «Πρέπει να δείχνω μεγαλύτερος. Ο ρόλος είναι ιντριγκαδόρικος. Καλούμαι να παίξω έναν κόντρα ρόλο σε αυτό που συμβαίνει στη δική μου ζωή». Ο Πυγμαλίων, που αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του, εκθειάζει τα θεατρικά δείγματα της Ελένης Ράντου: «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Τα παλιότερα χρόνια, όποτε πήγαινα στο «Διάνα» για να δω παράσταση της Ράντου, περνούσα καλά. Παρακολουθούσα ωραία έργα και όχι «δηθενιές». Χαίρομαι πολύ που θα γίνω κι εγώ φέτος συμμέτοχος σε ένα ακόμη έργο της Ράντου».

Espresso

0 comments:

Post a Comment

newer post older post