Η ανανεωμένη Ελένη Ράντου μιλάει για όλα στο DownTown!



2 comments
Έχει δύο τεράστια μαύρα εκφραστικά μάτια και ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο, η Ελένη Ράντου αποκαλύπτεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και το περιοδικό Down Town και μιλάει...
για όλα όσα τη φοβίζουν.
Οι πρόβες για την παράσταση "Ο φόβος" έχουν ξεκινήσει και εκείνη δίνει απαντήσεις στην πιο κρίσιμη ερώτηση. "Φοβάσαι;"¨
"Όταν βομβρδίζεται ο κόσμος γύρω σου, το δικό σου το υπαρξιακό το θεματάκι μοιάζει με τίποτα. Είδες γύρω σου την πόλη; Είναι το κέντρο μας αυτό. Το κέντρο μίας πρωτεύουσας που δεν υπάρχει. Ένα φάντασμα. Συχνά περπατάω για να ΄ρθω στο θέατρο, στην πρόβα. Και είναι όλα ερημιά. Ακούγονται μόνο τα βήματα μου. Και λέω "έχουμε πόλεμο. Θα ακουστούν σειρήνες όπου να'ναι...".
Η Ελένη Ράντου απαντά και στο ερώτημα αν είναι αβάσταχτο το βάρος για το κυνήγι να δείξει κάποιος ευτυχισμένος ή χαρούμενος.
"Επιτυχημένος! Φυσικά και είναι. Και αυτό είναι λυτρωτικό, το ότι ήρθε λοιπόν η κρίση και έδειξε την πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται κανείς να αποδείξει τίποτα πια. Και που ξέρεις, μετά απ΄όλο αυτό, μπορεί και να μας μείνουν πέντε φίλοι. Και ίσως και να μπορέσουμε να ερωτευτούμε παθιασμένα, ποιος ξέρει;"

http://www.newskosmos.com/details.aspx?id=191007


Για τη νέα θεατρική παράσταση που ετοιμάζει με το όνομα “Φόβος”, την κρίση και όχι μόνο μίλησε η Ελένη Ράντου, που επιστρέφει δυναμικά με ανανεωμένο λουκ και καστανό μαλλί.

Αυτό το χειμώνα η γνωστή ηθοποιός θα ασχοληθεί μόνο με τη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει, αφού όπως λέει σε  συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”... “Δεν μπορώ να κάνω δυο πράγματα ταυτόχρονα, και θέατρο και τηλεόραση. Κάποτε στα 25 λέγαμε “αντέχω” και πέφταμε με τα μούτρα. Τώρα και σωματικά αν το θες, δεν μπορώ να αφοσιωθώ και στα δυο. Και με βάζει σε σκέψεις η εποχή μας. Τα κανάλια έχουν οικονομικά προβλήματα. Σου λένε “βάζω τα λεφτά μου και κρεμιέμαι από πάνω σου να μου τα φέρεις”. Μα δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Είμαι ηθοποιός... Γιατί να με νοιάζουν εμένα τα νούμερα τηλεθέασης;”.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την κρίση ανέφερε: “Οι πέντε έξι οικογένειες που είχαν και πριν λεφτά, έχουν και τώρα και θα έχουν στο μέλλον. Εμάς η κρίση δεν μας πήρε λεφτά, μας πήρε τη ψευδαίσθηση πως θα μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε” και συμπλήρωσε: “Παίζαμε τους πλούσιους. Και κυρίως του πετυχημένους. Τι βάρος, τι ενοχοποίηση κι αυτή. Να 'σαι επιτυχημένος! Τώρα τουλάχιστον δεν ντρεπόμαστε. Δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι “δεν έχω λεφτά, δεν είμαι πετυχημένος”, να παραδεχτούμε την αλήθεια που κρύβαμε”.

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=145903

2 comments:

Post a Comment

newer post older post