Ελένη Ράντου - Χάρης Ρώμας: Τι αποκαλύπτουν για τη σειρά που άφησε εποχή;



0 comments
Ράντου-Ρώμας-new
Το να ακούγεται σήμερα το «Κατακουζήνα» και το «γκαρσόνα βου» από χείλη τηλεθεατών που δεν είχαν καν γεννηθεί όταν πρωτοπροβλήθηκε η σειρά σημαίνει πως... δεν έχεις να κάνεις απλώς με μια επιτυχία. Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι φαινόμενο.

Χάρης Ρώμας
«Κωνσταντίνος Κατακουζηνός»
«Μέχρι πρότινος είχα ανάμεικτα συναισθήματα: αφενός αισθανόμουν περήφανος γιατί κάποιες σειρές μου είναι διαχρονικές (υπάρχουν παιδάκια που με σταματάνε στο δρόμο και με φωνάζουν «Κατακουζήνα»!), από την άλλη όμως αισθάνομαι ότι πληρώνω ένα τίμημα: το ότι κατάφεραν να είναι δημοφιλείς δεσμεύουν την εικόνα των πρωταγωνιστών».

«Πρόσφατα, που ήμουν στο σούπερ μάρκετ, με πλησίασαν δύο κυρίες και μου είπαν: “Κύριε Κατακουζηνέ, είστε πιο όμορφος από κοντά!”. Σ’ αυτή τη σειρά γελάσαμε περισσότερο από όλες τις άλλες, λειτουργήσαμε σαν σοβαροί επαγγελματίες, αλλά ήμασταν και σαν παιδική χαρά, σαν να ήμασταν σε πενταήμερη».

Για τους συμπρωταγωνιστές του:
«Η Ελένη είναι μία μεγάλη ηθοποιός-και όχι μόνο της κωμωδίας–, της οποίας συγγραφικά της αξίζει «Ελένη Βλαχάκη»
μια ιδιαίτερη μεταχείριση. Επιπλέον, δεν είναι ένας άνθρωπος που δίνεται εύκολα και λέει εύκολα λόγια. Όταν αντιληφθείς ότι σε αποδέχεται πλήρως, αυτό είναι ένα είδος παράσημου».

Ελένη Ράντου
«Ελένη Βλαχάκη»
«'Οντως ήμασταν σαν… παιδική χαρά και σαν πενταήμερησχολείου, όπως είπε ο Χάρης, αν κι εγώ πέρασα καλύτερα κι από την πενταήμερη του σχολείου μου! Το λέω χρόνια τώρα, γιατί νομίζω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τύχη της σειράς το ότι δεν πήγαινε να κάνει επιτυχία και υπήρχε η αίσθηση πως ό,τι και να κάναμε δεν θα το έβλεπε κανείς. Μας είχε προγραμματίσει το κανάλι απέναντι από τους Δύο Ξένους και δεν φανταζόμασταν ότι θα είχε τέτοια τύχη».

Για τον συμπρωταγωνιστή της:
«Ο Χάρης είναι ίσως από τους πιο μεγάλους μάστορες στο να γράφει γυναικείους ρόλους στην τηλεόραση. Συνήθως το γκέι χιούμορ τις παρουσίαζε ακραία επιθετικές τις γυναίκες. Ο Χάρης τη γυναίκα την έχει αγγίξει τρομερά τρυφερά, δεν την έχει κανιβαλίσει».

Πως το βλέπει σήμερα:
«Θέλω να κρατήσω λίγο μια απόσταση, να περάσουν λίγα χρόνια, για να το δω με άλλη ματιά. Φοβάμαι πως θα ήταν θλιβερό να γίνει ξανά σήμερα».

0 comments:

Post a Comment

newer post older post