Ελένη Ράντου: «Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι εξωσυζυγική»0 comments
Την Ελένη Ράντου φιλοξένησαν το πρωί της Τετάρτης στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό Mou», η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας...

 Ο 42χρονος παρουσιαστής διαπίστωσε πως η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου πολλά χρόνια και θέλησε να μάθει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους.

«Συμβαίνει κάτι με τον Βασίλη. Είμαστε παντρεμένοι με αυτό που κάνουμε σαν δουλειά. Δεν είναι και δουλειά, είναι και σαν ζωή, σαν προσφορά και σαν μια αίσθηση δοσίματος τρομερή. Οπότε, υπάρχει τρομερή κατανόηση του ενός και του άλλου για το πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνει ο καθένας μας. Δεν μπορούσε να μην είναι σημαντικό για μένα ότι ο Βασίλης έχει αυτή τη φωνή και ότι είναι μεγάλος καλλιτέχνης και να απαιτώ κάτι της καθημερινότητας (του)» είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που έχουν “παντρευτεί” τη δουλειά τους, όχι από ματαιοδοξία, αλλά γιατί έχουν ταχθεί σε αυτή, στο γάμο τους τον κοινωνικό είναι εραστές. Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι εξωσυζυγική. Ο γάμος του Βασίλη είναι με το τραγούδι και ο δικός μου με το θέατρο. Πρέπει να έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι έχουμε σεβαστεί τόσο πολύ ο ένας τον χώρο του άλλου».

0 comments:

Post a Comment

newer post older post