''Κατάδικος μου'' για 2η χρονιά στο ''Διάνα''



2 comments
Η δεύτερη χρονιά προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένη! Ο «Κατάδικός μου» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην θεατρική σκηνή του «Διάνα», για δεύτερη χρονιά.

Από τις παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, την καλλιτεχνική περίοδο 2011-2012, χωρίς να λείπουν οι διθυραμβικές κριτικές από το θεατρόφιλο κοινό και τους κριτικούς.

Η παράσταση έχει γραφτεί από την Ελένη Ράντου, τη Σάρα Γανωτή και τονΝίκο Σταυρακούδη, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Παλούμπη. Ίσως, είναι από τις λίγες παραστάσεις που συνεχίζουν γι’ ακόμη μία χρονιά, χωρίς αλλαγές στην διανομή του cast. Έτσι, στο πλευρό της Ελένης Ράντου, θα συνεχίσουν να είναι οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πρόκειται για ένα ανθρώπινο και συγκινητικό κείμενο, με πρωταγωνιστική τον φόβο. Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;
Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.
Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…


ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος
Video art: Ακης Πολύζος
Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

2 comments:

Demis G at: 31 July 2012 at 04:58 said...

Πότε θα έρθετε Κύπρο???

fotis at: 15 November 2012 at 09:30 said...

http://www.mytheatro.gr/

Post a Comment

newer post older post