"Στο “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;” έκανα την ωραία της παρέας, και έξι επεισόδια κράτησε. Το πήρα το μήνυμα"



0 comments
Η Ελένη Ράντου μίλησε στο JOY του ΣΚΑΪ και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τα κιλά που προσπάθησε να χάσει τα τελευταία χρόνια και τη γενικότερη σχέση με την εικόνα της.
«Στην “Εργαζόμενη Γυναίκα” είχα πάρει κιλά, αλλά μετά τα έχασα. Τώρα είμαι κανονική, αλλά πάντα ήμουν "τσουπωτή"» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για την τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε στον ΑΝΤ1, το 2009.

Ποιος ήταν, όμως, ο λόγος που είχε πάρει τότε αυτά τα κιλά; «Τα τηλεοπτικά ωράρια, που σε σχέση με το φαγητό, είναι πάντα πιο πιεστικά. Ακόμα, αυτές οι γυναίκες πίστευα πως αν ήταν και πιο στρουμπουλές θα ήταν πιο κοντά στην αλήθεια. Δεν ήταν και fit, ήταν γυναίκες της διπλανής πόρτας.Και, έτσι, σιγά σιγά παραιτήθηκα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Ήταν κάτι φοβερό γιατί μια μέρα, ήταν Τρίτη και ήμουν 58 κιλά και την Παρασκευή είχα πάει 65!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός επεσήμανε πως δυσκολεύτηκε αρκετά να χάσει τελικά αυτά τα κιλά, ενώ πρόσθεσε: «Πάντα, με πολύ λίγο φαγητό έπαιρνα αδικαιολόγητα πολλά κιλά και με πολύ φαγητό ήμουν αδικαιολόγητα αδύνατη. Πρέπει να είχε να κάνει πολύ με το ψυχολογικό κομμάτι», ενώ για την προαναφερθείσα περίοδο πρόσθεσε: «Είχα φτάσει να έχω δυσφορία, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Για το σώμα μου ήταν πολλά τα κιλά. Από την άλλη, όταν είσαι καλά ψυχολογικά, το σώμα χάνει πιο εύκολα κιλά».

Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο: «Το καλό είναι ότι ποτέ δεν κουβαλούσα τη ψυχολογία της "νόστιμης" και δεν έπαθα ποτέ μεγάλη πλάκα με τον χρόνο. Δεν με ενδιέφερε όλο αυτό. Τώρα πια, υπάρχει και η τεχνολογία, γίνεσαι κούκλα άμα θέλεις. Αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Δεν ήθελα να επικεντρωθώ στην εμφάνιση».

Τέλος, η Ελένη Ράντου πρόσθεσε πως ποτέ δεν θέλησε να παίξει "την ωραία" σε ρόλους της. Αντιθέτως, οι επιτυχημένες στιγμές στην πορεία της στην υποκριτική ήταν αυτές που η ίδια είχε "τσαλακωθεί" για χάρη τους: «Ξεφεύγεις από αυτή τη σκέψη (σ.σ. της εικόνας) γιατί η ουσία της δουλειάς μας δεν είναι αυτή. Όταν την εντοπίσεις, ελάχιστα σε απασχολεί η εμφάνιση. Επίσης, πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι τις μεγαλύτερές μου επιτυχίες τις έκανα όταν δεν ήμουν εμφανισιακά τόσο επιθυμητή, όταν τσαλακωνόμουν πολύ. Τηλεοπτικά, καμία “ωραία” δεν είχε μεγάλη τύχη. Μια φορά έκανα μία πολύ όμορφη, στο “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;” έκανα την ωραία  της παρέας, και έξι επεισόδια κράτησε. Το πήρα το μήνυμα!».  

Δες το απόσπασμα:

0 comments:

Post a Comment

newer post older post