Ελένη Ράντου: Όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού (Video/Photo)



6 comments
Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο «Η Γερμανού Ξανάρχεται», το βράδυ της Παρασκευής, και - μεταξύ άλλων - μίλησε ευθέως για τους λόγους που κόπηκε, πριν λίγα χρόνια, η επιτυχημένη σειρά του Mega "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;", ενώ από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.
 


 Για την απότομη διακοπή της επιτυχημένης σειράς "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;". η Ελένη Ράντου ανέφερε: «Αυτό δεν ήταν μία καλή συγκυρία. Τόσο άδικο... Ίσως ήταν από τα καλύτερα τηλεοπτικά κείμενα που έχουν περάσει. Αλλά ήταν μια δουλειά στην οποία νομίζω ότι έγινε κατάχρηση εξουσίας. Ήταν κακή στιγμή και από άποψη παραγωγής και συνεργασίας, από όλους για όλους. Δεν τσακωθήκαμε οι πρωταγωνίστριες ποτέ. Αυτό που ακούστηκε ήταν το εύκολο. Οι απατήσεις ήταν πολύ υψηλές και υπήρξε μεγάλη πίεση από το κανάλι. Τους λάλησε! Νομίζω η διαχείριση του Αλέξανδρου ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Η διαχείριση μιας πολύ μεγάλης επιτυχίας, γιατί δεν είχε υπολογίσει πόσο μεγάλη επιτυχία θα έκανε. Θεωρώ ότι αυτός κλάταρε πρώτος». Ωστόσο, η ίδια τόνισε με νόημα: «Ήταν μια εποχή με πολύ μεγάλη έπαρση από την τηλεόραση και ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους. Με τόση κατάχρηση εξουσίας κάτι δεν μπορεί να προκόψει. Για αυτό με απωθεί τόσο η εξουσία» 

Εμφάνιση- έκπληξη έκανε ο Χάρης Ρώμας στο πλατό του «Η Γερμανού Ξανάρχεται», ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για τη μεγάλη τους επιτυχία «Κωνσταντίνου και Ελένης». «Όταν έγραφα τη σειρά είχα στο μυαλό μου δύο ηθοποιούς μόνο, την Δήμητρα Παπαδοπούλου και την Ελένη Ράντου!» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η Ελένη Ράντου πρόσθεσε: «Το "μωρή Κατακουζήνα" δεν ήταν στο κείμενο. Ο Χάρης μου επέτρεψε να το προσθέσω σε μια σκηνή. Άκου να δεις τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά: Κανείς δεν την είχε για επιτυχία. Ήταν μια σειρά που έπαιζε πολύ outsider και εμείς επειδή ξέραμε πως δεν θα μας δει κανένας, ήμασταν πολύ ελεύθεροι. Ήταν μια εντελώς αλογόκριτη, γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα τη δει άνθρωπος. Δεν είχε μια αγκαλιά από το κανάλι, γι' αυτό και μας έβαλαν απέναντι από τους "Δύο Ξένους". Έτσι για να περάσει η ώρα...».

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν 25 ετών, η Ελένη Ράντου είπε: «Είχα μεγάλο οιδιπόδειο με τον πατέρα μου. Δεν πρόλαβε να δει πολλά πράγματα από μένα, δεν πρόλαβε να δει το παιδί. Ήταν ο μέντοράς μου. Ο πατέρας μου λάτρευε τα γράμματα. Όταν τελείωνε ό,τι είχε να διαβάσει, ξεκινούσε από το "Α" την εγκυκλοπαίδεια [...] Ήταν ο φωτεινός μου παντογνώστης. Ήταν το google μου», ενώ συμπλήρωσε: «Τον αναζήτησα σε πολλές σχέσεις μου. Κομμάτια του βρήκα. Κληρονόμησα την αγάπη του για το διάβασμα. Ακόμα έχω τη βιβλιοθήκη του και το ότι αυτά τα βιβλία είναι δικά του παίζει ρόλο για μένα. Μέσα μου υποβάθμιζα το θέμα του ηθοποιού, ήθελα στα μάτια του να είμαι πολύ αρεστή».

Στη συνέχεια, η οικοδέσποινα της εκπομπής αναφέρθηκε στην κρίση πανικού που έπαθε πριν από πολλά χρόνια, περιγράφοντας την άσχημη εμπειρία της. «Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι έπαθα έμφραγμα», είπε η παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Μου κόπηκε η αναπνοή, πάγωσα και έφυγα από το στούντιο του Sfera, πήγα στο γραφείο του διευθυντή και ήπια από το μπουκάλι με το ουίσκι. Πήγα να λιποθυμήσω! Μετά κλείστηκα στην τουαλέτα και περίμενα να πεθάνω ήσυχα». Στο σημείο εκείνο, η Ελένη Ράντου περιέγραψε τη δική της εμπειρία με την κρίση πανικού που έπαθε επάνω στη σκηνή του θεάτρου, πριν λίγα χρόνια, και αμέσως μετά χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, αφού την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η Ελένη Ράντου δεν δίστασε, ακόμα, να μιλήσει με ειλικρίνεια για τη σχέση της με την 17χρονη κόρη της, Νικολέτα. Όταν, μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού της θύμισε μία παλαιότερη δήλωσή της ηθοποιού, που έιχε παραδεχτεί ότι "το παιδί μου με μεγάλωσε", η Ελένη Ράντου είπε: «Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτές τις γενιές και δεν είναι καλό να μεγαλώνουν τα παιδιά τους γονείς τους. Είναι ανώριμοι η δική μας η γενιά. Ίσως λόγω επαγγέλματος, επιχειρείς να έχεις μια φιλική σχέση με το παιδί, όπου το παιδί φτάνει να σου συμπαραστέκεται, αντί να του συμπαρασταθείς. Δεν το λέω ως εύσημο. Η Νικολέτα με κάνει να χαμογελάω και δεν ξέρω αν συνάντησα άλλον άνθρωπο που να με έχει στηρίξει περισσότερο από ό,τι στο παιδί».





Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

6 comments:

Unknown at: 30 November 2013 at 05:31 said...

poso teleia....

Unknown at: 30 November 2013 at 08:41 said...

Apithani gunaika!! respect!!!!

Unknown at: 30 November 2013 at 09:53 said...

.. και πόσο αληθινη... πραγματικά υπέροχη!

Memory at: 27 February 2014 at 02:08 said...
This comment has been removed by the author.
Memory at: 27 February 2014 at 02:09 said...

Υποκλίνομαι στην αυθεντικότητα, την ψυχική δύναμη και το χάρισμα ορισμένων ανθρώπων...

HenryMorgan88 at: 10 May 2015 at 02:55 said...

Καλησπέρα, διάβασα την συνέντευξη σας στο "ΘΕΜΑ", και ήθελα να σας πω ότι όσα λέτε σε αυτήν, φαίνονται και χωρίς να τα πείτε, είναι προφανές ότι παίζετε κάθε σας ρόλο ρίχνωντας και λίγο "Ελένη" μέσα σε αυτόν, είμαι θαυμαστής σας χρόνια τώρα, από το "Άχ Ελένη" μέχρι "Σαββατογεννημένες" και "Εργαζόμενη Γυναίκα", οφείλω να πω ότι έχετε παίξει ΤΟΣΟ καλά αυτούς τους ρόλους, που τους στιγματίσατε και τώρα πια δεν μπορώ να φανταστώ άλλη στον ρόλο πχ της Μπίας Μπέκου ή της Ελένης Βλαχάκη...

Σε ευχαριστώ λοιπόν για τα γέλια που μας χαρίζεις πάντα μέσα από την δουλειά σου (πρόσφατα κατέβασα και βλέπαμε μαζί με την μητέρα μου και τον αδελφό μου τις "Σαββατογεννημένες" και έκανα κοιλιακούς από τα γέλια)

Post a Comment

older post