Ελένη Ράντου: «Με ενοχλεί που παίζεται ακόμη το ‘Κωνσταντίνου κι Ελένης’»



7 comments
Εδώ κι έντεκα χρόνια παρακολουθούμε μέσα από τον Ant1 την πολύ επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου και μπορεί εμείς να χαιρόμαστε... διότι την αγαπάμε πολύ όμως εκείνη ενοχλείται από τις τόσες επαναλήψεις. «Με ενοχλεί πολύ. Όσο κι αν την αγάπησε ο κόσμος πόσο να αντέξει πια; Από την άλλη όσο και να γκρινιάξουμε εμείς, ότι και να πούμε δικά τους είναι τα κανάλι, δικά τους τα λεφτά, δική τους η στρατηγική», δηλώνει και καταλήγει: «Ή ψήνεσαι και παίζεις το παιχνίδι σου ή απέχεις από θέση. Εγώ το κάνω».
Πηγή: radar

7 comments:

sonia64ma at: 29 August 2011 at 03:19 said...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ) ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΆΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ !!!!

Feor at: 29 August 2011 at 07:03 said...

όλοι έτσι σόνια..

Despoina at: 29 August 2011 at 07:34 said...

Έχεις απόλυτο δίκιο, βέβαια για έμας που μας αρέσεις χαιρόμαστε να το βλέπουμε ξανά και ξανά...το θέμα είναι πως κάνει κακό σε σένα και στην επαγγελματική σου καριέρα

Σίνα at: 29 August 2011 at 11:44 said...

εχεις απόλυτο δίκιο και χαίρομαι που διαφωνείς. μαρεσεις πολύ σαν ηθοποιος και οι απόψεις σου σε συνεντεύξεις και πραγματικα αναρωτιόμουν εάν εσεις οι ηθοποιοί δίνετε τη συγκατάθεση σας για να παίζονται οι επαναλήψεις. μαρέσει που ξέρω τώρα ότι εισαι αντίθετη. με τοσες επαναλήψεις εγώ προσωπικά δεν εκτιμώ πια αυτό που βλέπω!!!ανυπομονώ να σε δω σε θεατρική παρασταση γιατι εισαι καταπληκτικη!!!

Anonymous at: 18 October 2011 at 10:07 said...

έχεις απόλυτο δίκιο !!! δεν την ΠΑΛέΒΩ άΛΛΟ ΠΙΑ με τις επαναλήψεις !
έλεος!!!!

διάβασα όλα σχεδόν τα άρθρα σου,(ποσο χαίρομαι για το blog) δυστυχώς στην επαρχία μας είναι λίγο δύσκολο να σε χαρούμε από κοντά, τι θα έλεγες να κάνεις την ανατροπή και να ανεβάζεις βιντεάκια με τα έργα σου σε δικό σου wedtv? (ή απλά στο youtube)

~ Fotini Theoharidi ~ at: 22 October 2011 at 10:02 said...

...Μια ερώτηση :Το μπλογκ είναι της ίδιας της Ελένης Ράντου ή κάποιου/ας φαν;

kbaxter at: 22 November 2011 at 09:49 said...

Ontws mporei na sas blaptoun oi epanalhpseis kai exete apolito dikio ALLA se periptwsh pou kobotn 8a yprxan polles antidrseis... me agaph

Post a Comment

newer post older post