Έρχονται οι «HOSTESS»!



0 comments

Μια σουρεαλιστική κωμωδία είναι το νέο εγχείρημα του σκηνοθέτη Χρήστου Καράμπελα, ο οποίος ετοίμασε μια ταινία μικρού μήκους, με ένα αρκετά έξυπνο και αστείο σενάριο. Το ενδιαφέρον αυτής της ταινίας είναι...
ότι είναι βουβή, προκειμένου να μπορεί, με τους κατάλληλους υπότιτλους, να παιχτεί και στο εξωτερικό. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό στο παλιό Ανατολικό Αεροδρόμιο και παρουσιάζει την καθημερινότητα τεσσάρων αεροσυνοδών, οι οποίες έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Η «Φίλα» (Μαρία Σολωμού) είναι η ιδανική αεροσυνοδός, που τα κάνει όλα σωστά, η «Μπέκυ» (Έλενα Πάσου) είναι ουσιαστικά μια κακή απομίμηση της πρώτης, η «Μιράντα» (Μαρία Κωνσταντάκη), αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και υψοφοβίας –και έχει μητέρα την Ελένη Ράντου–, ενώ η «Ντόλυ» (Κλέλια Ρένεση) είναι η νέα, pin-up αεροσυνοδός, η οποία αναστατώνει το αεροσκάφος. Για το κλίμα στα γυρίσματα, μίλησε η Μαρί Κωνσταντάκη στην Τζοβάννα Βλαχάβα και το περιοδικό HELLO!: «Τα γυρίσματα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, μια και έγιναν στο πρώτο jumbo που είχε αγοράσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης για την Ολυμπιακή Αεροπορία. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και ευχάριστο και θεωρώ ότι ήταν μια γεμάτη εμπειρία για όλους μας. Υποκριτικά, είχα μεγάλη ευχέρεια στις κινήσεις μου, λόγω του χαρακτήρα που υποδυόμουν, γεγονός που με έκανε να περάσω καλά και να το διασκεδάσω».

0 comments:

Post a Comment

newer post older post