Επιστρέφει το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή";



0 comments

Όλη η αλήθεια για το μέλλον του μιούζικαλ

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Δέσποινα Βανδή έδωσε τα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου. Η συνεργασία τους αφορούσε σε ένα μιούζικαλ που θα έγραφε για εκείνη το συγγραφικό δίδυμο και θα ανέβαινε στο ιστορικό θέατρο Παλλάς. Έκτοτε οι ημερομηνίες μετατέθηκαν από σεζόν και σεζόν, η Δέσποινα σε συνεντεύξεις της δήλωνε άγνοια για το μέλλον του μιούζικαλ, ενώ οι συγγραφείς απαντούσαν λακωνικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρεμιέρα θα γινόταν κάποια στιγμή στο τέλος της χρονιάς.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Ήδη ο Σταμάτης Φασουλής αποφάσισε να σκηνοθετήσει το μιούζικαλ "Zorba the Greek" με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο Παλλάς. (Για την ιστορία το μιούζικαλ είχε πρωτοπαιχτεί το 1968 στο Broadway με απογοητευτικές εισπράξεις).

Έτσι η Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να ξεχάσει για αυτή τη σεζόν το Παλλάς. Όμως ο Ρήγας και ο Αποστόλου και έχουν και άλλα προβλήματα να διευθετήσουν. Στόχος τους είναι φέτος το χειμώνα να ανεβάσουν την θεατρική διασκευή του "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" με το αρχικό καστ του σίριαλ που παίχτηκε στο Mega το 2000, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σήμερα όμως σχεδόν όλες οι πρωταγωνίστριες αρνήθηκαν να συνεργαστούν ξανά μαζί και έτσι οι συγγραφείς ασχολούνται με τον "πονοκέφαλο" της διανομής, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το μιούζικαλ και την υπομονή της Δέσποινα Βανδή να εξαντλείται.

Πηγή: Queen.gr
 http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/40032-Despoina-Bandh-mia-symfwnia-poy-kindyneyei-na-nayaghsei

0 comments:

Post a Comment

newer post older post